Elektrisch slopen

Elektrisch slopen

Elektrisch slopen met slooprobot: schoon & compact

Fluisterstil slopen zonder uitlaatgassen. Het kan met de elektrische slooprobots en elektrische minishovels van Steenhuis Sloopwerken. Elektrisch slopen kan binnen en buiten. De slooprobot heeft nul uitstoot en werkt fluisterstil. Dat maakt elektrisch slopen met de slooprobot bij uitstek geschikt voor locaties waar mensen tijdens de sloop wonen, werken of verblijven.

Compacte slooprobots en minishovels

Het compacte formaat en het lichte gewicht zijn belangrijke voordelen van onze slooprobots. Met een breedte van slechts 78 centimeter manoeuvreert de slooprobot door elke reguliere loopdeur, waardoor de op afstand bestuurde machine onderdak in bijna elke ruimte kan komen, ook in krappe en slecht toegankelijke ruimtes. Onze mini-shovels voor het afvoeren van het sloopafval zijn eveneens elektrisch aangedreven en compact.

 

Offerte aanvragen

 

Lichte slooprobots

Onze elektrische sloopmachine kan zich in veel gevallen verplaatsen over trappen. Zo kan er met de slooprobot worden gesloopt in kelders en mede dankzij het relatief lichte gewicht ook op verdiepingsvloeren, zelfs wanneer de toegestane vloerbelasting laag is. De hydraulische steunpoten verdelen het gewicht over een groot oppervlak.

Oersterke slooprobots

Onze compacte elektrische slooprobots zijn oersterk. Dankzij de volledig hydraulische uitvoering zijn de slooprobots minder dan half zo zwaar als vergelijkbare mini- en midikranen. Zo is een 1,6 tons slooprobot vergelijkbaar met een 3,5 ton zware kraan en onze 3,2 ton zware Brokk 280 vergelijkbaar met een midikraan van ongeveer 7 ton.


 

Duurzaam & veilig slopen

Onze slooprobots zijn full-electric, waarmee zij op locatie 0,0 uitstoot hebben. Ook is de milieubelasting (carbon footprint) laag, vooral wanneer er wordt gewerkt op groene stroom. Slopen met de slooprobot is veilig slopen. Dankzij besturing op afstand kunnen onze medewerkers op veilige afstand werken.

Slopen in verblijfsomgeving

Met onze elektrische slooprobots en minishovels slopen wij fluisterstil. De machines zijn nauwelijks hoorbaar, het enige geluid dat er vrijkomt is dat van vallende sloopdelen. Er komen geen uitlaatgassen vrij, dus de binnenlucht in bestaande bebouwing blijft gezond en geurvrij. Zo kunnen bewoners of gebruikers tijdens de sloopwerken gewoon doorgaan met hun dagelijkse bezigheden onder hetzelfde dak.


De voordelen van elektrisch slopen


✔  geen uitlaatgassen, geen emissies dus duurzaam slopen

✔  fluisterstil, u hoort slechts het puin vallen

✔  zeer compact, 78 cm breed dus past door deuren

✔  lichte machine kan slopen op plekken met lage maximale vloerbelasting

✔  oersterk, meer dan 2x zo sterk als kranen van vergelijkbare grootte

✔  op afstand bedienbaar, dus veilig en verantwoord slopen

✔  kan traplopen, dus slopen op verdiepingen en in kelders

 

Offerte aanvragen


CERTIFICERINGEN

Wij beschikken over alle certificeringen voor duurzaam, veilig, milieukundig en CO2-bewust slopen en saneren.

×

Leuk weetje:

Wij houden ons bezig met circulair slopen en bouwen. Bent u benieuwd naar ons project?

Bekijk hier ons project >>