Terug naar Elektrisch slopen

Sloop inpandige betonvloer bedrijfspand Winschoten met slooprobot

Sloop inpandige betonvloer bedrijfspand Winschoten met slooprobot
Gepubliceerd op:

 

Met onze zeer compacte, oersterke  elektronische slooprobot sloopten wij de betonvloer van een bedrijfspand in Winschoten. De betonvloer die op sommige plaatsen meer dan 40 centimeter dik was, moest worden gesloopt vanwege een nieuwe bestemming van het vastgoed. In het bedrijfspand vestigt zich binnenkort een ultramoderne autowasstraat.

 

Slooprobot voor binnenwerk

Onze slooprobot waarmee wij dit sloopproject uitvoerden, is elektrisch aangedreven. De slooprobot stoot geen uitlaatgassen uit. Dankzij de mogelijkheid om alle beschikbare appendages te gebruiken, kan de slooprobot stofvrij slopen. Dit alles maakt deze machine bij uitstek geschikt om te gebruiken voor sloopwerk onderdak, zoals industrieel sloopwerk op plants waar het reguliere werk gewoon kan doorgaan tijdens het slopen.

Slooprobot met afstandsbediening

Besturing van de slooprobot is zowel bekabeld als draadloos op afstand mogelijk. De machine is met een doorgang van slechts 75 centimeter zeer compact. De slooprobot biedt de sloopkracht van machines van 3,5 tot 4 ton, maar weegt slechts de helft: 1,6 ton. Dat maakt onze slooprobot op vele plaatsen inzetbaar. Wij kunnen hiermee slopen op plaatsen waar geen enkele andere machine kan komen. De machine kan op moeilijk bereikbare plaatsen zowel slopen als het sloopafval afvoeren. Hij kan zelfs betontrappen beklimmen.

Langste carwash van het Noorden

In het bedrijfspand aan de Transportbaan opent binnenkort Max Autowas, de langste en modernste carwash van Noord-Nederland. De ondernemer achter deze 60 meter lange wasstraat is al vele jaren een van onze zakenrelaties. Wij mochten deze klus uitvoeren op regie en hebben hieraan ongeveer twee weken gewerkt.

Bekijk ook

Sparingen maken in kanaalplaatvloeren

Sparingen maken in kanaalplaatvloeren


Weer een mooie klus afgerond!Op zeer moeilijk bereikbare plekken mochten wij sparingen hakken in kanaalplaatvloeren.Hier is voor B.Steenhuis Sloopwerk
Verder lezen
Slopen van 30cm betonvloer door middel van onze Brokk 100

Slopen van 30cm betonvloer door middel van onze Brokk 100


Mooi veilig project afgerond #hoogezand. Met onze slooprobot hebben we een dikke (deels beton)vloer gesloopt met een gemiddelde dikte van 30cm.
Verder lezen
Opruimen van brandschade in Marum

Opruimen van brandschade in Marum


B.Steenhuis Sloopwerken B.V. kan u ook helpen bij het opruimen van uw brandschade #marum.
Verder lezen