Terug naar Elektrisch slopen

Slopen op 7 meter diepte

Slopen op 7 meter diepte
Gepubliceerd op:

Toch op de valreep van 2019 een bijzonder project afgrond!

Op een diepte van 7 meter moest een zeer dikke betonnen stiep van ongeveer 25 ton beton gesloopt worden wat handmatig niet te volbrengen was, dit hebben wij gesloopt met onze slooprobot Brokk 100 die d.m.v. Een verreiker naar beneden gebracht is. Hier was een zeer beperkte ruimte waardoor er enkel en alleen met onze kleinste slooprobot gewerkt kon worden! Al het puin is met een schuitje uit de kelder gehesen maar voordat de robot naar binnen gebracht kon worden hebben collega’s het betondek groter gezaagd zodat we goed onze werkzaamheden konden uitvoeren.

Dit buffer station moest voor start van de werkzaamheden schoongemaakt worden, aan het eind van de dag moesten we ons materieel weer naar boven halen om te voorkomen dat dit onder water kwam te staan en dit herhaalde zich een paar dagen!

B.Steenhuis Sloopwerken B.V. is gespecialiseerd is het slopen met slooprobots!!

#opgeruimdstaatnetjes #slooprobot #brokk #geenco2uitstoot #beslotenruimtes #specialistme #kundigpersoneel #demolition #overaleenoplossingvoor

Meer informatie:

Bekijk ook

Sparingen maken in kanaalplaatvloeren

Sparingen maken in kanaalplaatvloeren


Weer een mooie klus afgerond!Op zeer moeilijk bereikbare plekken mochten wij sparingen hakken in kanaalplaatvloeren.Hier is voor B.Steenhuis Sloopwerk
Verder lezen
Slopen van 30cm betonvloer door middel van onze Brokk 100

Slopen van 30cm betonvloer door middel van onze Brokk 100


Mooi veilig project afgerond #hoogezand. Met onze slooprobot hebben we een dikke (deels beton)vloer gesloopt met een gemiddelde dikte van 30cm.
Verder lezen
Opruimen van brandschade in Marum

Opruimen van brandschade in Marum


B.Steenhuis Sloopwerken B.V. kan u ook helpen bij het opruimen van uw brandschade #marum.
Verder lezen