Sloop inpandige betonvloer bedrijfspand Winschoten met slooprobot

Sloop inpandige betonvloer bedrijfspand Winschoten met slooprobot

 

Met onze zeer compacte, oersterke  elektronische slooprobot sloopten wij de betonvloer van een bedrijfspand in Winschoten. De betonvloer die op sommige plaatsen meer dan 40 centimeter dik was, moest worden gesloopt vanwege een nieuwe bestemming van het vastgoed. In het bedrijfspand vestigt zich binnenkort een ultramoderne autowasstraat.

 

Slooprobot voor binnenwerk

Onze slooprobot waarmee wij dit sloopproject uitvoerden, is elektrisch aangedreven. De slooprobot stoot geen uitlaatgassen uit. Dankzij de mogelijkheid om alle beschikbare appendages te gebruiken, kan de slooprobot stofvrij slopen. Dit alles maakt deze machine bij uitstek geschikt om te gebruiken voor sloopwerk onderdak, zoals industrieel sloopwerk op plants waar het reguliere werk gewoon kan doorgaan tijdens het slopen.

Slooprobot met afstandsbediening

Besturing van de slooprobot is zowel bekabeld als draadloos op afstand mogelijk. De machine is met een doorgang van slechts 75 centimeter zeer compact. De slooprobot biedt de sloopkracht van machines van 3,5 tot 4 ton, maar weegt slechts de helft: 1,6 ton. Dat maakt onze slooprobot op vele plaatsen inzetbaar. Wij kunnen hiermee slopen op plaatsen waar geen enkele andere machine kan komen. De machine kan op moeilijk bereikbare plaatsen zowel slopen als het sloopafval afvoeren. Hij kan zelfs betontrappen beklimmen.

Langste carwash van het Noorden

In het bedrijfspand aan de Transportbaan opent binnenkort Max Autowas, de langste en modernste carwash van Noord-Nederland. De ondernemer achter deze 60 meter lange wasstraat is al vele jaren een van onze zakenrelaties. Wij mochten deze klus uitvoeren op regie en hebben hieraan ongeveer twee weken gewerkt.

Gepubliceerd op:
Terug naar Elektrisch slopen

Foto's

Bekijk ook

elektrisch slopen van constructieve draagbalken en staanders met de Brokk 280

Bij een van onze industriële opdrachtgevers hebben constructieve vloeren, draagbalken en staanders te slopen.Hiervoor gebruiken we een Brokk 280 met een sloophamer van Atlas Copco SB302Brokk 280 met een breedte van 1,20m1 en een eigen gewicht van 3150kg zijn kracht is te vergelijken met een MIDI kraan van 7 ton hiermee slopen wij een beton constructie 60x60cm staanders en een balk van 70x100cm.Onze opdrachtgever heeft ons hier naar gevraagd om dit zonder uitstoot van emissie te doen, plug and play met de stroomvoorziening vanuit de fabriek. Al het personeel en diverse onderaannemers zullen geen last hebben van de uitstoot van een machine! Na het slopen van deze constructie gaan we verder met het maken van goten in een betonvloer van 3m1 dik.
Lees het hele bericht
 

Slopen in kleine ruimte zonder CO2 uitstoot

Medewerkers van het UMCG konden boven ons gewoon aan het werk!! Ondanks steens muren en deels beton muren werden gesloopt Onze slooprobot!!De kleine ruimte een genot om mee te slopen, in het transformator gebouw heeft de slooprobot prima werk verricht, past door de deur, heeft een werkhoogte van 4,20m1 en de kracht van onze aanbouwdelen is te vergelijken met een 3,5 tons kraan! Met een eigen gewicht van 1,6 ton 💪💪Met natuurlijk weer dank aan ons personeel!! “ opgeruimd staat netjes” #Electrischslopen #geluidarm #denkaanhetmilieu #veiligheidstaatvoorop
Lees het hele bericht
 

Elektrisch slopen op 43 meter hoogte

Krijg je de vraag, kunnen jullie een beton vloer op 43 meter hoogte slopen, maximale vloerbelasting van 200 kilogram per m2 (opgevangen met dragline schotten van draagbalk naar draagbalk), maximale doorgang hoogte voor aan en afvoer van materieel en materiaal 1,65 meter, lift die maximaal 2000 kilogram omhoog brengt en geen CO2 uitstoot!!
Lees het hele bericht