Totaalsloop en Grondsanering bedrijfspand aan de Oosterhamrikkade te Groningen

Totaalsloop en Grondsanering bedrijfspand aan de Oosterhamrikkade te Groningen

Inmiddels van start met een totaalsloop van 1600m2 bebouwing, met 1200m2 verhardingen met daaronder deels een grondsanering!

Ook voor al uw grondsaneringen wat tijdens of na de sloop naar voren komt lossen wij voor u op, hiervoor hebben wij het geschikte materieel en materiaal en personeel natuurlijk.

Wij komen naar voren bij onze opdrachtgever omdat B.Steenhuis Sloopwerken ervaring heeft, kennis heeft en een totaal pakket aan kan leveren en de opdrachtgever zoveel mogelijk ontzorgen.

Gepubliceerd op:
Terug naar Sloopwerken

Bekijk ook

Sloop delen van Triadegebouw UMCG ziekenhuis Groningen

In  twee fases van november 2018 tot en met maart 2020 slopen wij delen van het roemruchte Triadegebouw op het terrein van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG). Wij zijn uitgenodigd voor deelname aan deze aanbesteding op basis van onze ervaring in sloopwerk op ziekenhuisterreinen.
Lees het hele bericht
 

Sloop en aardbevingsbestendige herbouw van 45 schoorstenen in Appingedam

Bij de sloop en aardbevingsbestendige herbouw van de schoorstenen van 45 woningen in Appingedam is Steenhuis Sloopwerken de regievoerende partij. Namens opdrachtgever VIIA zijn wij hoofdaannemer van dit project, waarbij wij diverse onderaannemers aansturen. Ook zijn wij aanspreekpunt van de bewoners tijdens het werk. VIIA schakelde ons in voor de regie over dit project op basis van vertrouwen dat ontstond tijdens samenwerking bij eerdere, soortgelijke projecten.
Lees het hele bericht
 

Sloop boerderijen na aardbevingsschade – Steenhuis Sloopwerken

In opdracht van de Nationaal Coördinator Groningen sloopten we twee boerderijen met aardbevingsschade in Woltersum en Onderdendam  
Lees het hele bericht